Ensam och förtryckt

 
Halojsan!
 
Sitter nu i mitt rum och tråkar sönder, jag gråter lite halft. Victoria du får ta och säga det du ska säga till mig så fort som möjligt!!!!!, Men ja medans alla har kul och skrattar har jag bara chips. Jag har inte gjort så mycket idag, jag har bakat typ choklad aktiga grejor som blev okej, sen så har jag kollat youtube och ätit tuggummi och mått sjuk illa, huvudvärk har jag också. Hör hur folk smäller smällare utanför, hur folk skriker och skrattar. Det är deprimerand att se alla gå till brasan, jag har ju alltid gått dit. Väntar fortfarande på svar från victoria, svara nu!!KOllar instagram stup i kvarten och dricker ramlösa. Det här blir nog sista inlägget för idag!:( men bloggar ju imorron!!:D Nu äntligen svarar victoria!!
 
/stina
 
 

Rosa vintage

 
Hej!
 
Jag personligen är inte så fäst i rosa, okej det är en fin färg men nej. Men gammla möbler, blommiga tyger och rosa vintage är jätte sött och fint. Jag vill nästa göra om mitt rum när jag ser fina burkar och gamla skyltar. Skulle jag ha ett rum som bara var mitt på landet skulle jag proppa det med vintage. Själv har jag inte så mycket rosa vintage, men jag har en bruk som jag fått av Ellen, och ett par blommiga shorts.
 
 
/stina
 
 
 
 

no teknik

Hejsan!
 
Idag vaknade jag med ett kraftigt illamående, haha kraftigt oväder är påväg. Jag har ju prao men idag fick jag skippa den det är nog bra för att jag mår fortfarande illa. Idag skulle jag ju sova över hos maria med valerya och maria såklart men jag kommer inte ens gå och kolla på brasan;( Jag som har väntat och väntat ÖVERDRIVET!! Men iallfall så har jag ledigt imorron:) men jag vill praoa haha jag gillar min prao jätte mycket!! För er som inte vet så praoar jag på riksdags cafét och resturang, denna vecka praoar jag i resturangen:D Men nu till min dåliga tekniska gärna! Håller på med en header, men jag vet int hur jag ska lägga upp den och jag vill göra en egen design men det vet jag inte heller ett skit om..Så nu har jag en design från blogg.se och en header som jag kunde ladda upp den har VICTORIA gjort!!:D Vi får se när min design och header kommer upp
 
En bild på mina vänner som jag inte kommer att träffa idag, hahah:D
 
/stina

f*uck photoshop

Hej
 
Är så irriterad för att photoshop bara kan sparas i pdf fucking fil så att det går int att öppna så jag kon inte görna nån header så ja.. bra början, Suck!
 
/stina

Inledning

Hej, hej alla glada!!
 
Det är jag som heter Stina Sirén och bor i stockholm, jag har hast många bloggar tidigare med det har alltid slutat med att jag lixom int har velat blogga mer. Mitt namn raincoat har egentligen inget med min blogg att göra, förutom att jag köpte en ny regnjacka i helgen haha ni kommer att få se en bild sen;) men jag har verkligen tänkt på vad jag ska ha som namn men har inte hittat något bra. Hahah så det fick bli raincoat Jag gillar att fotografera, haha no shit typ alla siiter och säger att dem gillar att fotografera, jag är en i mängden inte så speciell!! Just nu har jag prao så jag kommer att kunna blogga, men när skolan kommer igång igen så kommer det inte bli så mycket uppdatering. Men när min iphone är tillbaka från reparation så kommer jag börja blogga på mobilen. Jag hoppas att ni kommer att gilla den här bloggen och att ni godkänner att uppdateringen kan blir varierad.
 
Jag är en glasögonorm och jävligt ful i profil men ni får överleva med det!!:D<3
 
/stina

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0