Krångel

Hej

Vi har lite krångel med våra videos så det är därför vi inte har lagt in något på ett tag. Men så fort vi fått det att fungera så kommer ni att få se en coca cola challenge och en vanlig vlogg!

En väldigt fin bild på mig och Victoria!


Sommarvlogg

Heej!
 
Här kommer ennu en till vlogg!
 
 
Hejdå
Stina

Nu en video!!

Hejsan!
 
Nu äntligen kommer en video upp, men jag är fortfarande lite besviken på att det är så få som läser min blogg:(, Vi har lixom kämpat med den här videon i c. 3 timmar, och min statestik ligger idag på 1 så ja...
 
/stina
 

7 videor

Hej!:D
 
Om man ser tillbaka ett år ungefär så var det 7 videor som var upplagda som "sommarvideoblogg"! Nu har vi kommit lika långt med antal uppladdningar, alltså 7 stycken! Jag kommer även att vara i Finland i ganska många dagar till så ni kan räkna med att vi kommer att lägga upp fler!!!
 
Men för att vi ska kunna lägga upp mer videos måste vi ha något att vlogg om, så ni får gärna komma med förslag på nästan vad som helst!!!
 
/stina
 

Blindfolded makeup challenge 2

Hejsan!:)
 
Här kommer video nummer 2 alltså där jag sminkar Victoria med ögonbindel.:D
 
 
Hoppas att ni har gillat dessa två videor! Kommentera om ni har förslag på vad nästa video ska vara!!
 
/Stina

Blindfolded makeup challenge

Hejsan!
 
Här kommer det en smink video:D, Men inte vilken sminkvideo som helst utan en ögonbindel för ögonen smink video hahah:DD DEt här är då del 1, 2 kommer imorron nån gång runt 12 tror jag!:)
 
 
 
KOmmentera!!!
 
/stina

Allsång och tidsinställdt!

Hejsan svejsan!
 
Just nu är vi på båten eller kanske på havets botten haha, Vi åkte på morronen vid kl.halv sex. I tisdags var vi i alla fall på skansen som ni kanske har fattat om ni följer mig på instagram. Igår skaffade jag twitter och den heter zztina98 som min insta. Här kommer en video som egentligen borde kommit upp i tisdags men men...ni får den nu!  
 
 
/stina

Åker imorron

Hej!

Gör ett inlägg för att jag känner för det!

Just nu så sover Victoria halvt och jag är trött, idag ska vi packa för imorron kl.04.30 ska vi upp och strax efter det köra till båten och åka till Finland! Jag kanske kommer att göra några tidsinställda inlägg men jag får se km jag hinner det idag. Jag vet inte hur det blir med internet där men när vi laddar upp videos så använder vi Victorias dator så då finns det internet! Men fram till söndag så kommer vi kanske segla så då blir det inte så mycket att lägga in men vi får försöka så gått vi kan. Vi kommer ju att sommar jobba en hel del också så ja... Sen ska man ju få njuta lite av sommaren när den är som bäst!

Blev så överlycklig när Tora gillade mitt inlägg på instagram :DD jag heter zztina98


Försenad video...ups

Hej igen!
 
Här kommer en "60 saker" hoppas ni gillar den!! Kommentera för önskade videor!
 
 
 
/stina

Skansen och william m.m

Hejsan!
 
Kom hem för typ tio minuter sen, vi har varit på allsång på skansen. Såg ni nån med orange skjorta så var det jag :DD Men när vi står i kö till att få gå in för att sätta oss så ser vi William spets, Tora och Linda. Båda två börja typ skaka men vi bestämde oss för att gå efter haha sen typ följde vi de en bit och sen bad vi om bild hahaha, gud ser typ lite halvt störd ut men men...skyller på solen som lyste i mina ögon.
 Sen inne på själva allsången gick vi från till Linda och Tora för ennu en bild.:D Sjukt bra dag:P
 
/stina
 

Carrot challenge

Hej!
 
Idag har vi typ sett på film och inte gjort så mycket. Idag har vi en challenge att bjuda på
 
 
/stina

Sommar vlogg 2013 på gång!

Hej alla individer!
 
Nu så blev det start på vloggar!!! denna sommar ska vi försöka lägga in mer ofta än förra året!
 
 
 
/stina

Header

Hej

Har äntligen fått in en header!!!!! den är verkligen inte bra lagd på bloggen men det får dua nu över sommaren!!

/stina

Doft

Hej, det var ett tag sen!
 
Igår kom min mamma hem från Skåne, och innan hon åkte bad jag henne att köpa en tvål eller ett doftljus som luktar så sjukt gott, hade inte förväntat mig båda sakerna men det fick jag!:) är jätte glad:D Har ingen aning om vad de kostar
 
 
Så här är de båda "produkterna", tycker personligen om båda förpackningarna, och ett stort plus med de är att de luktar så sjukt gott och mycket!, är man känslig för mycket doft så bör man inte köpa men de doftar så sjukt gott så det är ändå värt:D
 
 
Tvålen kommer från märket  The schottish fine soaps compant, och jag har i doften pink amber, jag älskar plåtburken tvålen ligger i, tvålen är inlindad i silkespapper och är vit med en text på.
 
 
Ljuset är jag så sugen på att börja bränna, märket heter Klinta och jag har den i doften hallon och kvitten. Det här ljuset är en kroppsolja, så när man bränner det så ska man ta det på kroppen. Jag får inte ha doftljus för att både jag och mamma är jätte känsliga men jag kanske inte bränner det så ofta:P Men det doftar godis och typ mitt rum börjar dofta som de:D
 
Om ni vill så kan jag skriva i ett senare inlägg när jag provat de!
 
Lite random inlägg men jag tänkte "varför inte...?"
 
/stina
 
 

Tisdag 9

Hej Hej..!

Snart kommer Victoria, åå det ska bli ¨så jävla kul!!! Jag har haft väldigt intensivtde senaste veckorna...NAT hahah har haft så himla tråkit och typ varit hemma, har inte varit med några kompisar heller för att de jag vet så är typ alla borta. Imorron kommer mamma hem från skåne och snart drar jag iväg till Finland!:D

Just nu: Sitter jag i min säng, skypar med Victoria, har nyss sett 4 avsnitt av fyra tillgängliga av Pretty Little liars på swefilmer. Jag är typ sur över min mobil, iphone kommer och hämtar den imorron. Är sjukt varm för att det är varmt. Har solat i 3 timmar idag och har fått ganska jätte mycket färg:P Är typ orolig över nian, och har typ helt glömt bort new york för ett tag.

Bild på en "drink" jag gjorde för ett tag sen, blandade ihop lite saker som fanns hemma.

Tyckte det var lite häftigt med färgerna, men ja haha

 
/stina
 

 


H&M

 
Hej!
 
I fredags var ja med Elin i stan, de var jätte kul för jag har inte sett henne sen skolavlutningen! Men i alla fall så gick vi runt lite och kollade i affärer och så. Sen så åt vi på Pong som är en thairestaurang på Drottninggatan, det var typ buffé och det var jätte gott. Men sen gick vi till hm oh där hittar jag mina älsklingsshorts fast i en annan färg som jag har kollat på ganska länge nu. Dessa shorts kostade från början 199 kr vilket jag inte hade tänkt lägga på dem eftersom att jag inte behöver flera shorts men nu så var de på rea och kostade bar 100 kr och då slog jag till. Är verkligen super glad och nöjd! Sen så skulle vi till nån skoaffär som Elin ville till, så vi gick typ skit lång och kommer till stället där affären ska ligga på men nej ingen skoaffär så långt ögat kan nå hahaha. Sen gick vi till östra och tog tåget hem:D
 
Här är då en bild på shortsen men det kommer upp en bättre bild senare! Kommer nog att använda dessa mycket i både Finland och new york!
 
DÅLIG WEBCAM BILD!
 
 
Detta inlägget är tidsinställt!

/stina
 
 

Iphone...

Hej

Vet att jag inte bloggat idag men jag har städat precis hela dagen, så det är därför. Sen så har ju min iphone krånglat igen...det går inte att sätta igång wifi. Vi försöket på alla sätt igår efter jag varit i stan men nej, jag återställde skiten men inget fungerade, det slutade med att pappa satt i c. 3 timmar i telefon med appel. Måste verkligen dissa både appel och iphone! Men mobilen hämtas på måndag sen får vi väll se vad som händer, bloggen kommer inteatt vara så uppdaterad tills på fredag typ. Men imorron så ska jag hem till mitt kusinbarn som fyller 3 år!

/stina

Fredag 5/7

Hejsan!

Jag vaknade kl 8 och åt frukost snart ska jag börja göra mig i ordning för jag ska till stan, jag och Elin kommer säkert äta lunch där och kolla runt lite! Det kommer inte att bli någon uppdatering i dag kanske när jag kommer hem. Och jag vet att jag gör ungefär ett inlägg per dag men det är något iallafall! Snart börjar ju det komma in videobloggar!!

Jag vill så himla gärna ha någon av det här skorna, det är en dröm!! Ska klart kolla efter dom i New york!


"Brunch"

Hej

Jag vaknade för kanske en timme sen, och nu ska jag precis börja äta! Jag tänkte sitta ute men det är mulet och regn kan komma när som helst, därför sitter jag framför tv:n istället:p. Eftersom att jag inte vet vad jag ska blogga om så lägger jag ut bild på första målet om dagen hahaa, bara för att ni ska få bilder:D idag blev det lunch för att jag vaknade så sent

Till lunch blev det ett tacos/tortilla bröd med fyllningen gurka en fjärdedels avokado gräddfil och kyckling med curry krydda, ett glas Ramlösa, två degestivekex till efterrätt


Vart tog solen vägen..?!

Hej

Jag vaknade vid tio gjorde frukost och gick ut på balkongen för att solen lyste! Det blev lite till en besvikelse när jag nu sitter och små fryser och det blev inte alls så skönt som jag trott. Men iallafall så sitter jag med hörlurarna på och lyssnar på musik! Jag vill ju bli brun! Men men solen kanske kommer tillbaka snart hoppas!

Vi hörs senare!

Till frukost blev det en macka med ost skinka och gurka, en skål med fil müsli och hallon, ett glas med Ramlösa


Musik

Hej på er!
 
Idag har jag varit mest i mitt rum och fixat jag har haft solsidan säsong 1 i bakgrunden. Sen åt jag en paj till lunch alltså mat paj, men fick typ värsta matförgiftnings symtomer av den haha men mår bättre nu!:) Just nu skypar jag på datorn med internetdelat mobilnät eftersom att vårt internet verkar inte funka! Men ikväll ska jag se på allsång på skansen!:D sen ska jag väll typ kanske se på en film elr nåt, imorron ska jag sola om solen kan komma! På fredag åker jag till stan som sagt och på lördag på barnkalas. Gud jag måste verkligen ta mig samman och göra nåt av det här lovet, till hjälp ha jag musiken gud skulle inte klara mig utan musik! I <3 MUSIK, haha synd att jag är dålig på att sjunga och att min musik lärare hatar mig annars kanske jag skulle få ett någorlunda betyg!
 
En jätte gammal bild på mig!:D
 
/stina
 

Tisdag 2/7

Hej

Sommarlovet har somaagt börjat nu, jag hat haft det i typ 17-18 dagar men men. Om typ 11 dagar kommer Victoria och då ska vi om det går som vi planerat göra sommarvideobloggar! Så nu kommer jag kanske börja skriva lite små inlägg ibland, men sanningen är att jag inte kommer att göra så mycket förens hon kommer. På fredag blir det stan, på lördag-söndag har vi gäster från Finland på samma lördag ska jag på kalas för mitt kusinbarn alltså min ena kusinsbarn! Sen hela nästa vecka verkar vara fylld med längtat till en början av ett sommarlov! Jag har typ varit hemma hela lovet en så länge och alla har typ åkt bort! Iallafall vad jag vet! Men det kanske är någon som ljuger för mig...snyft!


RSS 2.0